MAGDA I VOJČEK
Projekt „Majda i Vojček” zamišljen je ispočetka kao izložba crteža s popratnim tekstom kojoj je trebala prethoditi intenzivna komunikacija s različitim tipovima ljudi, kako likovnih kreativaca tako i ljudi iz potpuno različitih životnih sfera u svrhu prikupljanja podataka o temama kojima se bavim od početka svog likovnog stvaralaštva. To su smrt, samoubojstvo, zagrobni život, ludilo. S obzirom na uvjete pandemije u kojima je bilo kakva komunikacija i interakcija s ljudima bila znatno otežana, odlučio sam projekt provesti i proširiti u digitalnom obliku.
U crtežima kojima se primarno bavim često figuriraju fiktivni likovi koji se pojavljuju u različitim serijama poput  Wolfganga Gringa, neumrlog grobara koji je doživio 400 godina ili dr. Schuberta, ravnatelja jedne neobične psihijatrijske ustanove. Ciklusom crteža koji u sebi ima elemente kratke priče i stripa „Majda i Vojček“ uvodim dva nova lika i priču o njihovom bliskom, prijateljskom odnosu. Majdi, cvjećarici na groblju i Vojčeku, mrtvacu iz Poljske zajednička je neizmjerna tuga. Majdina tuga nije definirana već samo nagađamo uzrok,  dok su Vojčekova tuga i neizdrživa glavobolja uzrokovane sviješću da, zbog toga jer je umro početkom 20. stoljeća, nema više nikoga od obitelji među živima, pokopan je  izvan domovine i zaboravljen.
Dani im uglavnom prolaze u samoći ili u Vojčekovom tugovanju i Majdinom tješenju. Svaku večer Vojček najavljuje samoubojstvo i oprašta se od Majde. U tome ga ona ohrabruje. Oboje svjesni činjenice da je to nemoguće, jer je Vojček mrtav, opraštaju se do sljedećeg jutra. Vojčekova tuga jača spoznajom kako je sve bliži dan kada će i Majda umrijeti i ostaviti ga potpuno samog.
PRVA EPIZODA: SUSRET MAGDE I VOJČEKA